در تب Trading Settings، کارت Balance Operations کنترل میکند آیا موجودیها هنگام اشتراک یا لغو اشتراک مشتریان خودکار جابهجا شوند.

چه چیزی را میتوانید پیکربندی کنید
- Balance operation after subscription — برای master و برای سرمایهگذار.
- Balance operation after unsubscription — برای master و برای سرمایهگذار.
این تنظیمات پول را هنگام (لغو) اشتراک خودکار جابهجا میکنند. قبل از تغییر، رفتار مورد نظر را با تیم مالی تأیید کنید.
